Kjendisveterinær Trude Mostue kommer til Mjøsa Hesteklinikk

I samarbeid med Gravdahl Bokhandel har vi gleden av å invitere til temakveld og boklansering av Trude Moestues nye bok; "Dyrlegens håndbok - Hund". Denne håndboken er nyttig for alle hundeeiere, enten du nettopp har fått din første hund eller er en erfaren hundeeier. Du kan møte Trude Moestue på Mjøsa hesteklinikk onsdag 23. november klokka 18.00. Hun vil fortelle litt om symptomer på sykdom og skader på hund, og signere sine egne bøker som kan kjøpes under temakvelden. Påmelding til post@mjosa-hesteklinikk.com innen 20. november (begrenset antall plasser). Det blir enkel servering og mulighet til å kjøpe pleieprodukter og fôr til hund og katt i vår lille butikk. Fotograf: Morten Brun

Populært
Nytt
Følg Oss
  • Facebook Basic Square