Følling og bedekking: temakveld 25. april 2018

Venter hesten din føll? Vurderer du å bedekke en hoppe? Sesongen for følling og bedekking er i full gang. Temakvelden vil handle om prosessen rundt føllingen og hvilke komplikasjoner som kan oppstå. Hvordan kan komplikasjonene unngås og hva gjør du hvis de oppstå? Hvordan kan du forberede hoppa til bedekning og spesielt til kunstig befruktning? Hvorfor blir ikke hoppa drektig?

Vi inviterer igjen til temakveld på Mjøsa hesteklinikk, denne gangen med følling og bedekking som tema. Vi er så heldige å få besøk av Veterinær Caroline Hadem, Europeisk Diplomert Spesialist i reproduksjon med fordypning på hest. Hun jobber til daglig på Veterinærhøgskolen NMBU i Oslo.

Tid og sted: Onsdag 25. april 2018 kl. 18.00-20.00 på Mjøsa hesteklinikk, Vestbygdvegen 170, 2335 Stange.

Inngang kr. 250,- Enkel bevertning. Påmelding innen 23. april på post@mjosa-hesteklinikk.com eller 625 76142.

Velkommen!

Populært
Nytt
Følg Oss
  • Facebook Basic Square