Temakveld for veterinærer i hestepraksis

“Mycotoxins in the horse- another piece in the puzzle of poor performance?”

Mykotoksiner har stort sett vært oversett som problem og årsak til nedsatt prestasjon hos hest. Nyere forskning har vist at mykotoksiner er et større problem enn før antatt. Eksempelvis forekommer mykotoksiner nå til dags i de fleste industrialisert fremstillete fòr typer som vi gir hestene våre. Hvilke konsekvenser har dette for hesten, og hva foreligger det av nyere viten om mykotoksiners innvirkning på hestens helse og prestasjon? Kan man forebygge og bør vi som veterinærer være bekymret ?

Veterinær Sophie Wilford fra franske Laboratories Audevard kommer og holder foredrag på Bjerke Dyrehospital 14. november kl 18.30, og Mjøsa Hesteklinikk 15.november kl 18.30. Kaffe / te og lett servering.

Sophie Wilford graduerte i 2007 som veterinær, og startet direkte på et externship ved Liphook Equine Hospital. Siden har hun gjennomført et internship I “Equine medicine and surgery” ved Cotts Farm Equine Hospital in Pembrokeshire, og et 3 årig “residency in Equine Medicine at the Royal Veterinary College in London”. Sophie holder en Master’s degree i veterinær medisin og gjennomfører nå den europeiske

spesialist utdannelsen.

Sophie arbeider sammen med Audevard salgkonsulenter i Europa og “world wide”. Hun sørger for å gi dem og deres klienter høy standard rådgivning og vitenskaplig støtte for og av Audevard Laboratories produkter til hest.

Foredraget er et samarbeid mellom Bjerke Dyrehospital, Audevard laboratorier, veterinær Sibylla Langaker/www.dindyrlege.com og Mjøsa Hesteklinikk AS.

Sophie Wilford

Populært
Nytt
Følg Oss
  • Facebook Basic Square