Cahtrine Fodstad i Djengis Kahns fotspor

Cathrine Fodstad fra Tynset red i fjor verdens lengste og tøffeste hesteløp. Mongol Derby, som baseres på Djengis Kahns legendariske postsystem, går 1000 kilometer på halvville hester gjennom Mongolias villmark. Mongolske nomadiske familier står for hester og husly, resten må du ordne selv, så fremt det lar seg romme i 5 kg oppakning.

Cathrine kommer til Mjøsa Hesteklinikk onsdag 1. februar 2017 kl. 18.00-20.00 for å fortelle om ferden gjennom Mongolia. Cathrine viser bilder og film fra forberedelsene til dette risikofylte rittet, og forteller om møtet med lokalbefolkningen og en annerledes kultur. Hun deler sin erfaring om hvordan man setter seg mål og hvordan man øker sjansene for å nå dem.

Foredraget arrangeres i samarbeid med Dindyrlege.com Pris : 250,- enkel servering

Påmelding: post@mjosa-hesteklinikk.com eller telefon 62576142 innen fredag 27. januar 2017. Mer om Cathrine og rittet: http://www.norwayderby.no/meny_1_00.asp Omtalen i Dagbladet før rittet: "Du kan dø ...." http://www.dagbladet.no/2015/07/26/sport/hestelop/mongolia/40307881/

Populært
Nytt
Følg Oss
  • Facebook Basic Square