Dressurrytter Camilla Kalseth om trening av ridehest


Camilla Kalseth rir på det norske landslaget i dressur og var i høst med på TV serien "Det store spranget". Hun har konkurrert internasjonalt på sin hest Carte D´Or på GP nivå.

Onsdag 1. mars 18:00 - 20:00 på Mjøsa Hesteklinikk, vil Camilla snakke om generell trening og hold av ridehest, treningsplanlegging og stevneplan med målsetting , delmål og hovedmål. Andre temaer er ulike treningsmetoder , baneridning , tømmekjøring , turridning, -alt med tanke på holdbarhet og sunn hest.

Hun vil også dele sin erfaring fra hestehold i andre land hvor hun har jobbet, bla annet Danmark, Sverige , England , Tyskland , Nederland, Frankrike og Spania.

Hun vil gi innblikk i sine erfaringer fra bak kameraet i "Det Store Spranget" hvor hun fikk en unik innsikt i måten spanjolene trener og holder hest , og lærte mye om ulike treningsmetoder av brukshest.

Selv har hun et fast treningsopplegg med Paul Fielder ,og en klar plan og målsetting om å være tilbake i toppsporten i løpet av de neste 2 årene Det krever fullt fokus og tett oppfølging av treningsopplegg og hester.

Populært
Nytt
Følg Oss
  • Facebook Basic Square