Temming av unghest

Bjørn Kjersem kommer til Mjøsa Hesteklinikk for å holde et praktisk og teoretisk temmekurs med en teoridel tirsdag 21. mars klokka 18:00 - 20.00 og praktisk demonstrasjon onsdag 22. mars 09:00-15:00 .

Kurskostnad kr. 1100,- kroner for begge dagene. Onsdag serveres det varm lunsj, kaffe og te samt litt å bite i serveres begge dager.

Bjørn Kjersem foreleser i hestefag på Gjermundnes VGS, Han har avlet fram og trent opp noen av landets høyest premierte islandshester, og har selv noen NM- titler og finaleplasser i EM og VM. Han har også hatt flere sentrale verv i Norsk Islandshestforening. Bjørn er mye brukt som instruktør innen hestefaget og har gått i bresjen for å heve kvaliteten på landets rideskoler. Han er spesielt opptatt av kommunikasjonen og samarbeid mellom hest og menneske.

Målet med dette kurset er at deltakerne skal få økt innsikt i hestens instinkter og tankesett for å kunne oppnå bedre kommunikasjon, få en roligere og tryggere hest, bli en bedre leder, kunne motivere hesten og få en positiv hest og evt korrigere uønsket adferd.

Det vil bli brukt 4 ulike unghester i dette kurset. Bjørn vil vise øvelser både i rundpaddock, på bakken og evt i salen for å vise hvordan vi bygger respekt, tillit og vennskap.

Bildet er tatt av Ragnar Westad - takk for lånet av et fint bilde!

Populært
Nytt
Følg Oss
  • Facebook Basic Square