Temakveld om hest og ungdom & Boksignering onsdag 26. april 18.00-20.00

Hesten er viktig på mange områder i samfunnet. Hestesporten​ gir rekreasjon og gode opplevelser. Aktiviteter med hest kan få ungdom tilbake i arbeid og være en alternativ opplæringsarena.

Hilde Hauge Langeland har doktorgrad i folkehelse og har jobbet for å synliggjøre hestenæringen sin samfunnsnytte. Hun har skrevet bokkapittel om samarbeid med hesten i helsefremmende arbeid for Universitetet i Agder, og skal fra høsten holde etter- og videreutdanningskurs innen helsefremmende aktiviteter med hest ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet.

Hilde vil fortelle om sitt forskningsarbeid på hestens betydning for ungdom og stallen som læringsarena. Hun vil også gi råd og tips om muligheter for næringsutvikling og innsalg av helsefremmende aktiviteter med hest.

Karen Anna K​i​ær har skrevet et kapittel i boken ”Den store ridedrømmen” inspirert av TV serien ”Det store spranget”. Hun har jobbet på ranch i Montana og driver i dag opplevelsestilbud der kommunikasjon med hesten er i fokus. Boken omhandler forholdet mellom hest og mennesker og hvordan kommunikasjon er viktig i all hestesport og håndtering av hest.

Gravdahl bokhandel vil denne kvelden selge boka på hesteklinikken og Karen Anna Kiær vil signere boka for de som ønsker det.

Inngang kroner 250,- Påmelding på 625 76142 eller post@mjosa-hesteklinikk.com

Populært
Nytt
Følg Oss
  • Facebook Basic Square