Temakveld om forebygging av treningsskader

Velkommen til temakveld med veterinær og bokforfatter Cecilia Lönnell onsdag 1. november kl. 18-00-20.00.

Kan man forebygge treningsrelaterte skader på hesten og minske risikoen for haltheter og andre problemer? Kan man motivere hesten for å øke prestasjonene? Veterinær Cecilia Lönnell hevder det i sin bok "Träna hästen för hållbarhet och framgång" som i august gis ut også i USA og England. Forordet er skrevet av den legendariske sprangrytteren og treneren George Morris.

Cecilia har selv forsket på risikofaktorer for skader på både spranghester, rideskolehester og galoppører. Hun har sammenlignet resultatene som finnes på andre typer hester, og idrettsforskning, samt verdensledende rytteres egne erfaringer rundt holdbare hester.

Påmelding på post@mjosa-hesteklinkikk.com eller 62576142 innen mandag 30. oktober Pris kr. 250,- Enkel servering.

Gravdahl Bokhandel kommer med Cecilias bok "Träna hästen för framgång och hållbarhet" slik at du kan sikre deg et signert eksemplar til julegave!

Populært
Nytt
Følg Oss
  • Facebook Basic Square