Dyrekonto - finansiering

De fleste av oss kan oppleve at det blir litt for mange regninger på en gang. Vi kan hjelpe deg hvis du trenger å utsette eller dele opp regningen fra veterinæren. Kanskje dyret ditt ikke er forsikret, eller forsikringen ikke dekker den behandlingen du trenger.

Med Dyrekonto får du regningen måneden etter at du har vært hos veterinæren, og hvis du betaler alt ved forfall blir det ingen ekstra kostnader. Du får regningen i midten av måneden etter besøket hos veterinæren, med betalingsfrist siste dag den måneden. Du har altså 30 til 60 dager fra besøket hos veterinær til regningen skal betales.

Du kan også velge å dele opp regningen slik det passer deg. Du har mange alternativer å velge mellom, blant annet kan du dele opp regningen over 12 måneder uten rente. Når du mottar regningen velger du hvordan du vil betale.

Vil du vite mer om Dyrekonto? Gå inn på nettsiden www.dyrekonto.no.

Du kan søke om Dyrekonto før du kommer til klinikken ved å følge denne lenken: https://apponline.resurs.com/form/6100no. Du kan søke om kreditt inntil 50.000 kroner.

Vi kan også hjelpe deg med å søke om Dyrekonto her på klinikken. Husk gyldig legitimasjon som bankkort, førerkort eller pass. Mjøsa hesteklinikk legger inn søknaden for deg, og svaret kommer med en gang.

Har du spørsmål om Dyrekonto? Ring gjerne oss på Mjøsa hesteklinikk på telefon 62 57 61 42 eller ResursBank på telefon 22 56 37 33.

Populært
Nytt
Følg Oss
  • Facebook Basic Square