Skoing av hest: helse, prestasjon og teamwork

Ingen hov- ingen hest! Dette utsagnet er gammelt og alment gyldig.

Hovslager Aksel Vibe vil denne temakvelden belyse hvor viktig beslaget er for hestens helse på kort og lang sikt, og for hestens prestasjoner. Han vil forklare hva hovslageren kan bidra med i forhold til hestens bevegelse og egen prestasjon, i forhold til sjukdomer i hoven og nærliggende strukturer (sykebeslag). Aksel tok fagbrevet i 1996 etter å ha gått 3 år i lære hos hovslager Magne Delebekk på Norges Veterinærhøgskole. Aksel konkurrerer internasjonalt for Norge, og har deltatt i VM i Calgary i mange år. Han er Norgesmester og Nordisk mester flere ganger, samt vant EM for hovslagere i 1999. Han trives godt med å undervise og holder kurs i smiing og skoing, og har hatt mange lærlinger gjennom tiden.

Inngang kr. 350,- inkl. enkel servering Bindende påmelding til post@mjosa-hesteklinikk.com eller 625 76142

Populært
Nytt
Følg Oss
  • Facebook Basic Square